Meget mere om Hebe Rygcenter

Første konsultation hos kiropraktoren

Når du kommer til den første konsultation, lokaliserer vi årsagen til dine symptomer gennem en række mulige tests og eventuelle parakliniske undersøgelser.

Du kan læse mere om første konsultation ved at klikke på knappen herunder, eller ringe til os for at få mere information.

Personale hos Hebe Rygcenter

Kiropraktor Jens Kjærgaard

Medejer

Kiropraktor Mads Rahbek

Medejer

Kiropraktor Asger Andersen
Massør Frank Andersen​
Fysioterapeut Jakob Madsen
Fysioterapeut Sebastian Rydahl
Kliniksekretær Conny Petersen
Kliniksekretær Pernille Hornbæk Leth

Lær os bedre at kende

Hebe Rygcenter i Skanderborg er en tværfaglig kiropraktorklinik beliggende i det, der tidligere blev kaldet for Amtsgården. Amtsgården blev opført i 1958 med den lokale og anerkendte C.F.Møller som arkitekt.

Vi har fokus på at fjerne og forebygge symptomer og smerter i muskler og led. Vi arbejder evidensbaseret og tilrettelægger din behandling med afsæt i din problematik og den nyeste viden på området – på tværs af kiropraktik, fysioterapi, akupunktur, massage, motorikvejledning og træning.

Vores vision er dermed ikke kun at fjerne din smerte, men også at finde årsagen til, at du får ondt. Derfor undersøger vi dig grundigt, inden vi starter behandlingen. Derefter sammensætter vi det behandlingsforløb, der bedst afhjælper dine smerter og forebygger, at de kommer igen.

Hebe Rygcenter blev etableret i 2009 af kiropraktorerne Lene og Jens Kjærgaard. I starten var det Jens, der stod for den daglige drift, men i 2011 stødte Lene til og blev en del af staben.

Vi har hele tiden været omgivet af dygtige kollegaer og samarbejdspartnere, og har siden 2009 stille og roligt udvidet kredsen af dygtige folk omkring os.

Klinikken rummer pt:

  • 3 kiropraktorer (Asger, Mads & Jens)
  • 2 fysioterapeuter (Jakob & Sebastian )
  • 1 massør (Frank)
  • 2 søde sekretærer (Pernille & Conny)

Bag om navnet Hebe Rygcenter

Hebe Rygcenter er indrettet med respekt for de gamle bygninger. Klinikken fremstår i dag med en moderne indretning, hvor mange af de oprindelige detaljer er bevaret. 

Du vil som patient på Hebe Rygcenter blive mødt af smukke lokaler med en behagelig atmosfære og den skønneste udsigt over Lillesø.

Navnet Hebe kommer fra den græske gudinde Hebe, også kaldet ungdommens gudinde. Hebe var datter af Zeus og Hera, og indtil hun blev gift med Herakles, serverede hun nektar for guderne på bjerget Olympus. Det siges, at Hebe kunne give ældre ungdommen tilbage.

Og hvorfor så navnet Hebe til et rygcenter?

I tidernes morgen, da vi, Lene og Jens, stadig var unge kiropraktor-studerende på Syddansk Universitet i Odense, havde vi en drøm. Drømmen gik ud på sammen at skabe et tværfagligt rygcenter med beliggenhed ned til en sø og opkaldt efter en græsk gudinde (og nej, det er ikke noget vi finder på, men 100 procent sandt). Da vi så i 2009 blev præsenteret for lokalerne på Adelgade 15, var det som en drøm, der blev opfyldt.

I haven på Adelgade 15 står Hebe støbt i marmor med ryggen til en fantastisk parklignende have ud mod Lillesø. Og lokalerne i den gamle amtmandsvilla (og senere retten i Skanderborg) var med få ændringer som skabt til et rygcenter.

Så derfor navnet HEBE RYGCENTER.

Og Hebe står fortsat i haven ved Hebe Rygcenter og hilser alle hjerteligt velkommen til vores sted.

Priser

Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring og følger derfor priserne fastsat af Dansk Kiropraktorforening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Pris kiropraktor (Overenskomst bestemte ydelser) for patienter med prolaps i nakke eller lænd samt stenose i lænden.

For yderligere uddybning af kiropraktiske ydelser se: Honorar, priser kiropraktik for prolapspatienter samt stenosepatienter.

Åbningstider

MANDAG FRA 08.00 – 18.00
(telefontid kl. 08.00 – 18.00
lukket mellem kl. 12.00-13.00)

TIRSDAG FRA 07.00 – 12.00
(telefontid kl. 08.00 – 12.00)

ONSDAG FRA 08.00 – 18.00
(telefontid kl. 08.00 – 18.00
lukket mellem kl. 12.00-13.00)

TORSDAG FRA 08.00 – 12.00
(telefontid kl. 08.00 – 12.00)

FREDAG FRA 07.00 – 13.00
(telefontid kl. 08.00 – 13.00)

Sekretær Conny Petersen