Hebe Rygcenter udvider behandlerteamet bestående af kiropraktorer, fysioterapeut og massører med endnu en kiropraktor.

Siden 1. august har kiropraktor Mads Juul Rahbek været nyt ansigt på Hebe Rygcenter, og pr. 1. september indgår han i teamet på fuld tid i partnerskab med kiropraktorerne Jens og Lene Bønløkke Kjærgaard.

Mads kommer til klinikken i Skanderborg efter små 10 år som kiropraktor på en lignende tværfaglig klinik i Middelfart, og inden dette 4 år i en større kiropraktorpraksis i København. Det er netop tværfagligheden Mads brænder for både indenfor klinikkens vægge men også i samarbejde med andre faggrupper uden for klinikken. I sine år i Middelfart har Mads sat stor pris på det samarbejde der har været med bl.a. Rygcenter Fyn, fysioterapeuter og især praktiserende læger i området. Dette samarbejde har i væsentlig grad givet mulighed for, ikke kun, at afhjælpe akutte problematikker men også hjælpe patienter godt videre, hvorfor Mads håber at kunne overføre dette til Skanderborg.

Som kiropraktor har Mads selvsagt en generel stor interesse for kroppens muskler og led og samspillet mellem disse, herunder selvfølgelig rygrelaterede lidelser; men også især hofte- og skulderproblematikker er et af Mads´ store interesseområder.Du kan møde Mads og resten af behandlerteamet alle ugens hverdage på Hebe Rygcenter, Adelgade 15 8660 Skanderborg. Telefon 88807080.

Hebe Rygcenter byder kiropraktor Mads Juul Rahbek hjerteligt velkommen.Mads starter på Hebe Rygcenter den 1.8.2020.