Om Hebe Rygcenter

 

Hebe Rygcenter blev etableret i 2009 af kiropraktorerne Lene og Jens Kjærgaard. I starten var det Jens der stod for den daglige drift men i 2011 stødte Lene til og blev en del af staben.

Vi har hele tiden været omgivet af dygtige kollegaer og samarbejdspartnere, og har  siden 2009 stille og roligt udvidet kredsen af dygtige folk omkring os.

Hebe Rygcenter i Skanderborg er en tværfaglig kiropraktorklinik beliggende i det der tidligere blev kaldet for amtsgården. Amtsgården blev opført i 1958 med den lokale og anerkendte C.F.Møller som arkitekt.

Hebe Rygcenter er blevet indrettet med respekt for de gamle bygninger og fremstår i dag med en moderne indretning men med mange af de oprindelige detaljer bevaret. Så når du kommer til kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør eller massør på Hebe rygcenter i skanderborg, bliver du mødt af smukke lokaler med en behagelig atmosfære.
Navnet Hebe kommer fra den græske gudinde Hebe som er ungdommens gudinden. Hebe var datter af Zeus og Hera og indtil hun blev gift med Herakles serverede hun nektar for guderne på bjerget Olympus og hebe kunne give ældre ungdommen tilbage..

Hebe står støbt i marmor  i haven på Hebe Rygcenter og hilser alle der kommer på vores rygcenter velkommen. Vi synes det var oplagt at døbe vores Rygcenter for Hebe, da Hebe allerede var en del af Adelgade 15 inden vi mødte op i 2009

 

 

Ring Hebe op